Advies van een professionele ontwerper

Bespreek uw wensen en ideeën met de tuinontwerpers.

Via de kwekerij kunt u advies krijgen van professionele ontwerpers. U kunt kiezen tussen een advies in uw eigen tuin (tegen vergoeding) of bezoek een van de tuinadviesdagen op de kwekerij. De tuinadviesdagen zijn iedere derde zaterdag van de maanden: maart, april, mei, juni, september, oktober en november. Een plaats reserveren op de tuinadviesdag kost €25,- Hiervoor reserveren we 30-40 minuten bij een professionele tuinontwerper. Daarnaast ontvangt u een voucher ter waarde van €25,- te besteden bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V. 

Tuinadviesdagen voorjaar 2023

Voorjaar 2023 zijn er op de volgende data tuinadviesdagen:

  • 18 maart 2023
  • 15 april 2023
  • 20 mei 2023
  • 17 juni 2023

Klik hier om je direct online aan te melden voor de tuinadviesdagen.

Wat kunt u verwachten op de tuinadviesdag?

Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u op afspraak met een tuinontwerper uw tuinwensen bespreken.  Breng eventueel foto’s, afmetingen of schets op schaal mee om uw wens/vraag te verduidelijken. In een gesprek van ongeveer een half uur helpt de ontwerper u op weg. Het maken van een eenvoudige schets voor bijvoorbeeld een border is ook mogelijk.

Met deze schets kunt u terecht bij onze verkopers die u vervolgens verder helpen met de juiste beplanting.  Aanwezige planten kunnen dan direct meegenomen worden, maar bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze kwekerij kan ook. 

De tuinadviesdagen worden goed bezocht. Het is dan ook noodzakelijk om een plaats te reserveren. Inschrijven voor één van de tuinadviesdagen kan via tuinadvies@boomkwekerij-frijns.nl

Advies van de tuinontwerper in uw eigen tuin

U kunt ook een adviesgesprek op locatie aanvragen. Voor de ontwerper is het altijd beter om de tuin te zien om een persoonlijk en gedegen advies te kunnen geven. Dit kan ook een kennismakingsgesprek zijn om tot een prijsopgave te komen voor het maken van een beplantingsplan of tuinontwerp, in dat geval vervallen de kosten voor dit advies.

Het adviestarief bedraagt € 75,00 per uur incl. BTW. (reiskosten in overleg)

De ontwerpers die advies geven in uw eigen tuin zijn:

  • Ed Orbons(Sculpterra);
  • Petra Peskens (mijn kleine domein);
  • Caroline Robben (Carotuinen);
  • Jacqueline Hoffman (Atelier Pieroen Hoffman).

Stuur een mail naar tuinadvies@boomkwekerij-frijns.nl. Graag uw adres, telefoonnummer en uw tuinvraag vermelden dan hebben we alle informatie bij de hand om de ontwerper met u contact op te laten nemen. Wanneer u een voorkeur heeft voor een tuinontwerper kunt u dit in de mail aangeven.

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]