Advieskeuze

  Tuinadvies


  Advies op locatie:
  Adviesgesprek in uw eigen tuin met een van onze professionele tuinontwerpers. Na uw aanmelding wordt een afspraak gepland met een van onze professionele tuinontwerpers. U kunt uw voorkeur voor een tuinontwerper aangeven. Aan advies op locatie zijn kosten verbonden:


  Adviesgesprek tijdens tuinadviesdag:
  Adviesgesprek tijdens een tuinadviesdag bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V. De kosten van het adviesgesprek bedragen €25 voor een half uur advies, op de tuinadviesdag contant te voldoen bij de betreffende ontwerper. Na betaling van het advies ontvangt u hiervoor een voucher t.w.v. €25,- te besteden bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.


  Contactgegevens

  Uw gegevens

  Naam

  Email

  Telefoon

  Adresgegevens

  Straat + huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  De tuin

  Informatie over uw tuin

  Voor welk deel van uw tuin wilt u advies? Selecteer één of meerdere opties:

  Hoe groot (in vierkante meters) is het deel waar u advies over wilt hebben?
  minder dan 1010 - 5050 - 100100 - 250250 - 500meer dan 500

  Hoe is uw tuin gelegen?

  Welke bodem is van toepassing?

  Wensen

  Uw wensen

  De gewenste sfeer van de tuin die bij u past:

  Waarmee denkt u geholpen te kunnen worden?

  Bevestigen

  Controleer de gegevens

  Summary

  Kosten van de Tuinadviesdag bedragen €25,- voor een half uur advies, op de tuinadviesdag contant te voldoen bij de betreffende ontwerper. Na betaling van het advies ontvangt u hiervoor een voucher t.w.v. €25,- te besteden bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.

  Aan advies op locatie zijn kosten verbonden. Het adviestarief bedraagt € 65,00 per uur incl. BTW. (reiskosten in overleg). De kosten voor het adviesgesprek vervallen wanneer er een vervolgopdracht uit voorkomt.

  het bevestigingsbericht wordt verstuurd naar het opgegeven emailadres. Controleer de spamfolder wanneer het bericht niet verschijnt in de inbox.