Boomkwekerij Jos Frijns & Zn. B.V.

5de generatie boomkwekers Al 150 jaar een begrip in Limburg, gespecialiseerd in de teelt van fruitbomen, sierbomen, rozen en coniferen. Tot onze afnemers behoren fruittelers, hoveniers, tuincentra en groothandelaren uit binnen- en buitenland. Tuincentrum Voor particuliere verkoop beschikken wij over een eigen tuincentrum met een ruim assortiment aan fruitbomen, rozen, laanbomen, coniferen, vaste planten, heesters […]

5de generatie boomkwekers

Al 150 jaar een begrip in Limburg, gespecialiseerd in de teelt van fruitbomen, sierbomen, rozen en coniferen. Tot onze afnemers behoren fruittelers, hoveniers, tuincentra en groothandelaren uit binnen- en buitenland.

Tuincentrum

Voor particuliere verkoop beschikken wij over een eigen tuincentrum met een ruim assortiment aan fruitbomen, rozen, laanbomen, coniferen, vaste planten, heesters en bosplantsoen. Vraag onze vakkundige verkopers advies over de inrichting van uw tuin, snoeien en gewasbescherming.

Het tuincentrum is door de jaren heen enorm gegroeid, hierdoor kunnen we een compleet assortiment planten aanbieden. Onze deskundige verkopers staan voor u klaar om de juiste plantkeuze te maken en u te adviseren bij de aanschaf en aanplant van bomen en hagen.

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]