Corona melding, tuinadviesdag verplaatst

We zetten de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, vragen we uw medewerking.

Tuincentrum blijft open

Het tuincentrum is gewoon geopend. Al onze medewerkers wassen regelmatig grondig hun handen en houden waar mogelijk anderhalve meter afstand van collega’s en klanten. Ook gebruiken we extra reinigingsmiddelen om zaken als pinautomaten en winkelwagens schoon te houden. Bij het afrekenen vragen we je om zoveel mogelijk te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.

Bestellingen

Bestellingen gaan gewoon door. Ook hier vragen we uw medewerking door de anderhalve meter afstand te respecteren.

Tuinadviesdag verplaatst

De tuinadviesdag van zaterdag 21 maart is verplaatst naar zaterdag 4 april.

We rekenen op je begrip

Ook wij hebben momenteel te kampen met onderbezetting. Zowel op kantoor als in de verkoop. Daardoor is het niet altijd mogelijk adequaat te reageren op e-mails en ook de vele telefoontjes kunnen wij helaas niet allemaal beantwoorden.

Wij doen er alles aan om te zorgen voor de dienstverlening die u van ons gewend bent. Soms zal dit echter iets anders zijn en we vragen uw begrip voor deze unieke situatie. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en ondernemen we waar nodig actie.

Directie en medewerkers Boomkwekerijen Jos Frijns & Zn.

Share This