Vacature: Financieel/administratief medewerker (24-32 uur)

Ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren bij Jos Frijns & Zonen B.V. Boomkwekerijen voor de functie Financieel/administratief medewerker

Ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren bij Jos Frijns & Zonen B.V. Boomkwekerijen voor de functie Financieel/administratief medewerker

FINANCIEEL / ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
(m/v) Parttime 24-32 uur p/wk

Wat ga jij doen?

Jouw hoofdtaak wordt het voeren van de financiële administratie. Daarnaast geef je ondersteuning bij personeelszaken, waaronder het aanleveren van personeelsmutaties. Na verloop van tijd ga je, indien nodig, inspringen bij de orderverwerking.
Tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden zul je eveneens telefoongesprekken aan­nemen en mailboxen bijhouden.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in deze functie op MBO niveau. Wij werken met een branche gerelateerd software programma (Win Tree van TSD), waarvoor je opgeleid wordt. Kennis van de Microsoft Office pakketten is een pré. We gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst en basiskennis hebt van de Duitse en Engelse taal. Je bent accuraat, nauwkeurig en je kunt goed inspelen op adhoc situaties. Daarnaast kun jij goed in teamverband werken.

Wat bieden wii jou?

Je krijgt een heel afwisselende functie in een florerend bedrijf met een prettige werksfeer. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband, jouw salaris is marktconform en vastgesteld volgens de CAO Open Teelten – boomkwekerij.

Over ons:

Al bijna 150 jaar zijn wij een begrip in Limburg. Begonnen met de teelt van (hoog­stam) fruitbomen en uitgegroeid tot leverancier van een groot assortiment aan tuinplanten. Een plek waar men terecht kan voor een gehele tuinaanplant.
Van bodembedekkers tot bomen, van haagplanten tot bijzondere heesters, ook in grote maten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om klanten te voorzien van advies over de inrichting van de tuin, snoeien en gewasbescherming.

Meer info:

Wil jij meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Sonja Kaelen­-Frints via telefoonnummer 043-4581246.
Graag ontvangen wij jouw motivatie en CV per e-mail: sonja@boomkwekerij-frijns.nl uiterlijk 17 juli 2020.

Share This