Aanmelding tuinadvies

Advieskeuze

Tuinadvies


Advies op locatie:
Adviesgesprek in uw eigen tuin met een van onze professionele tuinontwerpers. Na uw aanmelding wordt een afspraak gepland met een van onze professionele tuinontwerpers. U kunt uw voorkeur voor een tuinontwerper aangeven. Aan advies op locatie zijn kosten verbonden:

Adviesgesprek tijdens tuinadviesdag:
Adviesgesprek tijdens een tuinadviesdag bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V. De kosten van het adviesgesprek bedragen €25 voor een half uur advies, op de tuinadviesdag contant te voldoen bij de betreffende ontwerper. Na betaling van het advies ontvangt u hiervoor een voucher t.w.v. €25,- te besteden bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.
Iny Frints:
De Groenpraktijk

Contactgegevens

Uw gegevens

Naam
Email
Telefoon

Adresgegevens

Straat + huisnummer*
Postcode*
Plaats*

De tuin

Informatie over uw tuin

Voor welk deel van uw tuin wilt u advies? Selecteer één of meerdere opties:
Hoe groot (in vierkante meters) is het deel waar u advies over wilt hebben?
minder dan 1010 - 5050 - 100100 - 250250 - 500meer dan 500
Hoe is uw tuin gelegen?
Welke bodem is van toepassing?

Wensen

Uw wensen

De gewenste sfeer van de tuin die bij u past:
Waarmee denkt u geholpen te kunnen worden?

Bevestigen

Controleer de gegevens

Summary

Kosten van de Tuinadviesdag bedragen €25,- voor een half uur advies, op de tuinadviesdag contant te voldoen bij de betreffende ontwerper. Na betaling van het advies ontvangt u hiervoor een voucher t.w.v. €25,- te besteden bij Boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.
Aan advies op locatie zijn kosten verbonden. Het adviestarief bedraagt € 65,00 per uur incl. BTW. (reiskosten in overleg). De kosten voor het adviesgesprek vervallen wanneer er een vervolgopdracht uit voorkomt.
het bevestigingsbericht wordt verstuurd naar het opgegeven emailadres. Controleer de spamfolder wanneer het bericht niet verschijnt in de inbox.


Tuinadviesdagen

Op de tuinadviesdag plannen we ongeveer 30-40 minuten voor u in bij een professionele ontwerper.

De kosten voor dit tuinadvies bedragen €25,- Dit bedrag kunt u contant bij de betreffende ontwerper voldoen. Na betaling ontvangt u een voucher ter waarde van €25,- te besteden bij boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.

Om u tijdens de adviesdag zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u enkele foto’s van de bestaande situatie mee te nemen. Daarnaast is het raadzaam een kleine situatieschets van de huidige tuin te maken. Teken daarbij aan hoe de tuin ten opzichte van het noorden is gelegen.

Advies op locatie

De tuinontwerper in uw eigen tuin

Voor een goed advies is het voor de tuinontwerper vaak beter om ter plekke de situatie te bekijken. Doorgaans krijgt u meteen een persoonlijk en gedegen advies over de vormgeving of beplanting.

Wanneer u tot de conclusie komt dat u behoefte heeft aan een uitgebreidere ondersteuning van de tuinontwerper, kunt u ook een tuinontwerp of beplantingsplan laten maken.

De tuinontwerper zal een offerte maken waarin de kosten voor het eerste adviesgesprek in mindering worden gebracht.

De ontwerpers die advies geven in uw eigen tuin zijn:

  • Iny Frints (de Groenpraktijk);
  • Ed Orbons (Sculpterra);
  • Petra Peskens (mijn kleine domein);
  • Caroline Robben (Carotuinen);
  • Jacqueline Hoffman (Atelier Pieroen Hoffman).

Let op: de ontwerpers nemen na aanmelding z.s.m. contact met u op. Sommige periodes van het jaar zijn er echter veel aanmeldingen voor advies op locatie. We kunnen dan niet garanderen dat de ontwerpers altijd binnen 2 weken tijd hebben voor een afspraak op locatie.

Kosten voor advies op locatie

Het adviestarief bedraagt € 65,00 per uur incl. BTW. (reiskosten in overleg). De kosten voor het adviesgesprek vervallen wanneer er een vervolgopdracht uit voorkomt.

Tuinontwerpers

Iny Frints

de Groenpraktijk – Maastricht


Caroline Robben

Carotuinen – Heerlen


Petra Peskens

Mijn kleine domein – Sittard-Geleen

Ed Orbons

Sculpterra – Landgraaf


Jaqueline Hoffman

Atelier Pieroen-Hoffman – Maastricht


Rob van der Linden

Rob van der Linden Tuinadvies – Heerlen

[showmodule id=”2683″]
Share This