Tuinadviesdag 16 maart

16 maart 2024
09:00–16:00

Wat kunt u verwachten op de tuinadviesdag? Tussen 9:00 en 16:00 uur kunt u op afspraak met een tuinontwerper uw tuinwensen bespreken.  Breng eventueel foto’s, afmetingen of schets op schaal mee om uw wens/vraag te verduidelijken. In een gesprek van ongeveer een half uur helpt de ontwerper u op weg. Het maken van een eenvoudige schets […]

Wat kunt u verwachten op de tuinadviesdag?

Tussen 9:00 en 16:00 uur kunt u op afspraak met een tuinontwerper uw tuinwensen bespreken.  Breng eventueel foto’s, afmetingen of schets op schaal mee om uw wens/vraag te verduidelijken. In een gesprek van ongeveer een half uur helpt de ontwerper u op weg. Het maken van een eenvoudige schets voor bijvoorbeeld een border is ook mogelijk.

Met deze schets kunt u terecht bij onze verkopers die u vervolgens verder helpen met de juiste beplanting.  Aanwezige planten kunnen dan direct meegenomen worden, maar bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze kwekerij kan ook. 

De kosten voor dit tuinadvies bedragen €25,- Dit bedrag kunt u contant bij de betreffende ontwerper voldoen. Na betaling ontvangt u een voucher ter waarde van €25,- te besteden bij boomkwekerij Jos Frijns en Zonen B.V.

Aanmelden voor de tuinadviesdag is verplicht.

Klik hier om je direct online aan te melden voor de tuinadviesdagen.

Meer tuinadviesdagen:

Share This