Laanbomen

Laanbomen kunnen zowel solitair als in groepsverband geplant worden. Meerdere soorten zijn eveneens geschikt om als leiboom te gebruiken of om een schaduwplek in de tuin te creëren. Een aantal soorten verkleuren prachtig in de herfst. Grootte en vorm kunnen bepaald worden door regelmatige snoei toe te passen. Er zijn ook kleinblijvende en zuil- en […]

Laanbomen kunnen zowel solitair als in groepsverband geplant worden. Meerdere soorten zijn eveneens geschikt om als leiboom te gebruiken of om een schaduwplek in de tuin te creëren.

Een aantal soorten verkleuren prachtig in de herfst. Grootte en vorm kunnen bepaald worden door regelmatige snoei toe te passen. Er zijn ook kleinblijvende en zuil- en bolvormige bomen verkrijgbaar.

Onze medewerkers kunnen u veel informatie verstrekken over de verschillende bomen. In onze kwekerij hebben we ook een groot assortiment eigen geteelde laan- en sierbomen staan. Onderstaand een kleine greep uit onze eigen kwekerij, kom deze bomen gerust ‘live’ bewonderen!

U kunt ook uw eigen boom in de kwekerij uitzoeken en voorzien van een naamlabel, waarna deze in het najaar op afspraak speciaal voor u wordt gerooid.

Voor meer informatie hierover zie ook het kopje ‘zelf bomen uitzoeken’

Share This