Hoveniers

Op ons plantencentrum hebben we een breed sortiment aan planten op voorraad, waardoor u ter plaatse een groot deel van uw beplanting direct kunt uitzoeken en meenemen.

Uitzoeken en reserveren

Het is bij ons mogelijk om (eventueel samen met uw klant) zelf bomen in onze kwekerij uit te zoeken en te reserveren. Wij zorgen dan dat de betreffende bomen op het gewenste tijdstip voor u gereed staan.

Hierdoor bent u altijd verzekerd van de door u gewenste maat en kwaliteit. Daarnaast weet uw klant ook precies wat zij kunnen verwachten.

Bestellen 

Voor de aanplant van complete tuinen raden wij u aan uw bestelling van te voren, tijdig, aan ons door te geven, zodat we alles voor u kunnen klaarzetten op een met u afgesproken afleveringsdatum. We reserveren dan voor u de planten op onze eigen kwekerij of bij ons grote netwerk aan kwekers en kunnen daardoor tijdig uniforme partijen leveren.

Vraag voor grotere aantallen een vrijblijvende offerte op, zodat we u een passende prijsopgave kunnen maken. Tevens is het mogelijk de planten op locatie af te leveren, vraag gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden hiervan.

Heeft u vragen over levertijden, onze werkwijze of handelsprijzen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]