Pireco capsules

Het product is van plantaardige oorsprong en niet giftig voor mens, dier en bij! Pireco® heeft een directe preventieve werking in het afweren van de aanwezigheid van bladinsecten zoals luizen, witte vlieg, Taxuskever, spint, tripsen en bladvlooien. Pireco wordt opgenomen door het blad van de plant, door de opname van de kruiden-extracten ontwikkeld de plant […]

Het product is van plantaardige oorsprong en niet giftig voor mens, dier en bij! Pireco® heeft een directe preventieve werking in het afweren van de aanwezigheid van bladinsecten zoals luizen, witte vlieg, Taxuskever, spint, tripsen en bladvlooien. Pireco wordt opgenomen door het blad van de plant, door de opname van de kruiden-extracten ontwikkeld de plant een eigen afweersysteem tegen de insecten. De insecten vinden de plant niet meer smakelijk en zullen verdwijnen. 

Pireco capsules tegen bladinsecten

Pireco® bladinsecten bestaat uit een hoog geconcentreerde samenstelling van specifiek werkende kruidenextracten.  Eetbare gewassen kunnen gewoon geconsumeerd worden! Pireco® is verkrijgbaar in pakjes met 24 capsules (elke capsule werkt +- 4 weken)

Gebruiksaanwijzing

Preventief toedienen vanaf het moment dat de plant begint uit te lopen, met name bij planten die het jaar ervoor last hebben gehad van een flinke aantasting van insecten. Ook wanneer al nieuwe schade zichtbaar is, kunnen de capsules worden toegepast. 

Capsule op +- 10cm diep in de grond steken en begieten met water. Behandelen van de plant kan vanaf maart, na 4 weken de behandeling herhalen. 

Als bladspray: los 2 capsules op in 500ml water. 

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]