Plantendokter

Deskundige fytopatholoog beantwoordt uw vraag Onze deskundige fytopatholoog, de heer W. Duijsens, kan in de meeste gevallen door foto’s al zien wat er aan de hand is. U kunt hiervoor het beste een mail naar de plantendokter sturen met daarbij een foto van het aangetaste deel van de plant. Ook kunt u op de kwekerij langskomen […]

Deskundige fytopatholoog beantwoordt uw vraag

Onze deskundige fytopatholoog, de heer W. Duijsens, kan in de meeste gevallen door foto’s al zien wat er aan de hand is. U kunt hiervoor het beste een mail naar de plantendokter sturen met daarbij een foto van het aangetaste deel van de plant. Ook kunt u op de kwekerij langskomen met een stuk aangetaste tak / blad. Let bij het versturen van foto’s per email op de grootte van uw foto. Verklein ze desnoods, zodat we ze goed ontvangen.

Deze service is speciaal voor onze klanten. Voor vragen over kamerplanten kunt u niet bij ons terecht. Raadpleeg hiervoor uw leverancier.

Expertise

Of uw tuin er fris en vrolijk bijstaat is vaak een combinatie van factoren. Het begint met een goede start. Is de grond goed los, humus- en voedingsrijk en zijn er geen storende lagen die voor wateroverlast zorgen? Als u hiervoor heeft gezorgd gaat u van start met goed plantmateriaal en de juiste planttijd. Dit vormt een basisvoorwaarde voor een gezond gewas. Na de aanplant van uw boom of plant kunnen er door verschillende weersomstandigheden toch diverse ziektes in uw tuin ontstaan. Komt u er niet uit wat er aan de hand is met uw plant of boom? Onze plantendokter weet raad.

Bezoek aan huis

Tevens is het mogelijk een afspraak te maken op locatie (alleen in Zuid-Limburg en de directe grensstreek).

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]