Topbuxus Health mix

De Topbuxus Healthmix is een bladmeststof met spore-elementen in de vorm van een bruistablet. Deze meststof zorgt ervoor dat de buxus mooi op kleur blijft en sterk en vitaal wordt. Het middel versterkt de cellen van de plant waardoor deze weerbaarder wordt voor allerlei ziektes. De eventueel aanwezige schimmelsporen worden door de meststoffen verbrandt, zodat […]

De Topbuxus Healthmix is een bladmeststof met spore-elementen in de vorm van een bruistablet. Deze meststof zorgt ervoor dat de buxus mooi op kleur blijft en sterk en vitaal wordt. Het middel versterkt de cellen van de plant waardoor deze weerbaarder wordt voor allerlei ziektes. De eventueel aanwezige schimmelsporen worden door de meststoffen verbrandt, zodat de planten vrij blijven van Buxusschimmel (Cylindrocladium). 

Verkrijgbaar in emmertjes met 10 bruistabletten. Totaal goed voor de behandeling van 100m2 Buxus.

Samenstelling

  • Stikstof 8%
  • Kaliumoxide 10%
  • Magnesiumoxide 3%
  • Zwaveltrioxide 14%
  • Sporenelementen (o.a. koper en mangaan)

Gebruiksaanwijzing

1 tablet oplossen in 1 liter water, 10 minuten laten oplossen, omschudden en over de buxus sprayen. 1 tablet is goed voor de behandeling van 10m2 Buxus.

Vanaf maart – september toepassen. Niet gebruiken boven de 25graden. Bij voorkeur toepassen op een droog gewas, niet in de volle zon.

Lees ook

[display-posts exclude_current="true" taxonomy="category" tax_term="current" wrapper="div"]